top of page

Vilkår og betingelser for Prettier.dk:

Velkommen til Prettier.dk! Vi beder dig venligst om at læse og acceptere disse vilkår og betingelser, inden du bruger vores hjemmeside og tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside og tjenester accepterer du disse vilkår og betingelser, og du bekræfter, at du er mindst 18 år gammel eller har forældrenes eller værgens tilladelse til at bruge vores tjenester.

  1. Ophavsret og intellektuelle ejendomsrettigheder: Alt indhold på vores hjemmeside, herunder tekst, grafik, fotografier, videoer og andre materialer, er beskyttet af ophavsret, varemærker og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Du må ikke kopiere, distribuere, offentliggøre, sende, ændre, sælge eller på anden måde bruge noget af vores indhold uden vores skriftlige tilladelse.

  2. Nøjagtighed af information: Vi gør vores bedste for at sikre, at al information på vores hjemmeside er nøjagtig og opdateret, men vi garanterer ikke nøjagtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af vores indhold. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tab eller skader, som du måtte pådrage dig ved at stole på vores information.

  3. Ændringer og suspension af tjenester: Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer på vores hjemmeside og tjenester til enhver tid uden varsel. Vi kan også suspendere eller afbryde vores tjenester midlertidigt eller permanent.

  4. Beskyttelse af personlige oplysninger: Vi respekterer dit privatliv og overholder GDPR. Vores fulde privatlivspolitik kan findes på vores hjemmeside HER.

  5. Links til tredjepartssider: Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjepartssider, som vi ikke har kontrol over. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse websteder eller for eventuelle tab eller skader, som du måtte pådrage dig ved at bruge dem.

  6. Afvisning af service: Vi forbeholder os ret til at afvise service til enhver tid og af enhver årsag.

  7. Ansvarsfraskrivelse: Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, som du måtte pådrage dig ved at bruge vores tjenester, undtagen i tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig handling.

  8. Tvisteløsning: Enhver tvist eller uoverensstemmelse, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside eller tjenester, skal løses gennem dialog og forhandling.

  9. Accept af vilkår og betingelser: Ved at bruge vores hjemmeside og tjenester accepterer du disse vilkår og betingelser. Vi opfordrer dig til at læse dem grundigt og tage kontakt til os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer.

bottom of page