top of page

HANDELSBETINGELSER HOS PRETTIER.DK

Velkommen til Prettier.dk, hvor vi tilbyder prisvindende permanent makeup behandlinger til at fremhæve din naturlige skønhed. Her er vores handelsbetingelser:

BOOKING AF BEHANDLING:
Du kan booke dine behandlinger online via vores bookingsystem på www.onlinebooq.dk. Bemærk venligst, at hvis du ønsker at aflyse en tid, du har booket, skal du selv gå ind i bookingsystemet og slette den SENEST 24 timer før din aftale. Din booking bliver altså IKKE automatisk slettet ved, at du sender en sms eller mail.

BEHANDLINGER:
Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, herunder microblading, powderbrow, eyeliner tatovering, læbepigmentering (lipblush) og meget mere.

PRISER:
Priserne på vores behandlinger og produkter kan variere og er angivet i danske kroner inkl. moms. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel.

AFLYSNING AF BEHANDLING(ER):
Som sagt bedes du venligst aflyse din tid SENEST 24 timer før behandlingen. Dette skal ske ved at afbestille tiden selv via vores online bookingsystem på www.onlinebooq.dk. Bemærk, at du IKKE kan afbestille din tid med en sms eller mail. Ved aflysning af behandling (uanset årsag) mindre end 24 timer før aftalens begyndelse, opkræves et gebyr på 80%.

ANDET:
Vi beder dig om at booke en konsultationstid inden du booker din behandling:

  • Hvis du har gammel permanent makeup (udført på en anden klinik)

  • Hvis du har alvorlige hudproblemer

  • Hvis du er interesseret i eyeliner tatovering eller hvis du stadig er i tvivl om, hvilken teknik/behandling der passer bedst til dig.

Du kan booke online via prettier.dk/onlinebooq.dk eller via tlf. 60 56 51 00.

HUSK at informere din behandler om, hvis du indtager medicin eller har allergier.

For at læse mere om vores vilkår og betingelser, SE HER.
 

BETALING
Prettier.dk er et professionelt skønhedssalon, og vi tilbyder følgende betalingsmuligheder: Dankort, Mastercard, MobilePay og kontant betaling. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når din behandling er færdiggjort.

Ved aflysning af din behandling mindre end 24 timer før din aftale, vil der blive opkrævet et gebyr på 80% af behandlingens samlede pris. Bemærk, at afbestilling KUN kan ske via onlinebooq.dk, og ikke via telefon, mail eller sociale medier.

Alle beløb er angivet i danske kroner og er inklusiv moms. Vi anvender Onlinebooq som vores bookingsystem, og det er en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer er sikre og ikke kan aflæses af andre.

Levering sker i vores skønhedssalon, som ligger på Vordingborggade 93, 2100 København Ø.

SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål eller brug for at klage? Så send en mail til prettier.dk@gmail.com.

De varmeste hilsner,
​Prettier
C/O Farzaneh Sarlak
Vordingborggade 93, st.
2100 København Ø

bottom of page