top of page
Eyes and Brows

Hvad er hybrid bryn?

Sammenlignet med microblading, som typisk er egnet til normal til tør hud, er hybridbryn typisk egnet til normal til fedtet hud  - også kaldet kombinationshud. Med hybridbryn får du en kombination af strøgene fra microblading og skyggepålægning fra mikropigmentering, der til sammen giver et naturligt og fyldigt look formet efter din ansigtsmuskulator. Som med microblading kan denne teknik kræve efterbehandling. Book tid til en gratis konsultation, så vi kan vurdere, hvilken permanent makeup behandling der passer til din hudtype.

Resultater fra klinikken

Hvordan foregår en behandling?

Bliv informeret før du booker din tid.

Hvordan foregår en behandling?

Den dag du skal have påført permanent makeup hos Prettier.dk, anbefaler vi, at du kommer i god tid. Den ekstra tidsafsætning har en afstressende effekt og forbereder dig dermed bedre på behandlingen.


Lige inden behandlingen igangsættes, påsmøres først en kølende, bedøvende og beroligende salve på det berørte område. Når den er begyndt at virke efter 15-20 minutter, taler du og behandler, Farzaneh, om det ønskede resultat. Farzaneh har mange års erfaring som mikropigmentist, og underviser også i disciplinen. Hun er derfor den helt rette til at rådgive og vejlede dig til det rette valg.


Herefter igangsættes selve behandlingen. Farzaneh skifter løbende side, for både at opnå et mere præcist og symmetrisk resultat, men også for at beskytte området mest muligt. Farzaneh holder øje med, om det begynder at gøre ondt for så at smøre ekstra bedøvende creme, hvis der er behov for det. Behandlingen gør derfor ikke ondt, men din hud kan godt opleve irritation.


For at resultatet skal blive optimalt, skal der altid påberegnes cirka 1-2 efterbehandlinger afhængig af klientens hudtype.

Hvordan plejer jeg mine bryn efter behandling?

Når selve behandlingen er overstået, påsmøres aftercare. Du får uddelt både aftercare og desinficering efter første behandling. Det berørte område skal desinificeres 2 timer efter behandling og inden du går i seng. Aftercare skal smøres på det berørte område derhjemme de næste 7 dage. Du kan opleve, at det berørte område hæver og rødmer lidt, dog kan du både køre bil og arbejde efterfølgende. Der er nogle særlige anbefalinger for at opretholde din øjenbrynsbehandling bedst muligt. Book en gratis konsultation eller kontakt os for at høre mere.

Hvad skal jeg være opmærksom på før og efter en behandling?

  • Påfør et tyndt lag aftercare på dine øjenbryn 1-2 gange dagligt efter din behandling. Dette kan også gøres afhængigt af, hvad man føler, der er behov for.

  • Kom gerne med uplukkede øjenbryn, så behandleren kan se mest muligt af, hvordan dine naturlige bryn ser ud ift. din ansigtsanatomi, mimik og muskulator.

  • Hvis du er vant til at tegne dine øjenbryn op, må du gerne have dem sådan, når du kommer, så behandleren kan se, hvordan du plejer at have dem, og hvad du er vant til.

  • Ingen brug af brynhårs-aktiverende serum 1 måned før og efter behandling.

  • Undgå svømmeture i svømmehallen, sauna og solarium de første uger efter behandling.

a Woman Laughing

Klar til din behandling?

Book en gratis konsultation eller kontakt os for at vide mere om vores kosmetiske behandlinger og permanent makeup.

bottom of page