FAQ
Hvem skal have en konsultation inden permanent makeup?
Vi tilbyder konsultationer til alle vores kunder, men det er særligt vigtigt for dem, der har fået udført en tidligere tatovering af andre klinikker. Dette skyldes, at vi nøje skal vurdere farven og formen på din eksisterende permanent makeup for at afgøre, om det kan rettes op eller friskes op med nye farvepigmenter. I visse tilfælde kan det også være nødvendigt at fjerne eller lysne den gamle tatovering med laser, før vi kan udføre den ønskede permanent makeup-behandling. Konsultationen hjælper os med at skræddersy behandlingen til dine specifikke behov.
Hvem er en god kandidat for at få lavet permanent makeup?
Permanent makeup er velegnet til en bred vifte af mennesker mellem 18 og 100 år. Dog skal personer under 18 år ledsages af en af deres forældre eller værge. Det er vigtigt at bemærke, at permanent makeup-behandling ikke anbefales til gravide eller ammende kvinder. Desuden bør personer undgå at få permanent makeup, hvis de har aktive akneudbrud, bumser eller sår direkte på det ønskede behandlingsområde. Hvis du lider af alvorlige blod- eller hudsygdomme, beder vi dig om at informere os om dette og konsultere din egen læge inden behandling. Hvis du har HIV eller en form for hepatitis, skal du også give os besked inden tidsbestilling for at sikre din sikkerhed og behandlingens egnethed. Din sikkerhed og velvære er vores højeste prioritet, og vi er her for at hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger om permanent makeup-behandling.
Hvorfor laver man permanent makeup?
Permanent makeup kan skabe symmetri i dit ansigt - uanset om du ønsker at fremhæve farve i læberne, opnå kontur på brynene eller markere vippelinjen med eyeliner. Det kan også være en udmærket løsning for personer, der er allergiske over for parfume og makeup og ønsker at undgå allergiske reaktioner. Permanent makeup er også velegnet til personer med overplukkede øjenbryn, da det kan være en udfordrende opgave at opnå symmetri med almindelig blyant. Derudover kan permanent makeup anvendes til at dække ar i ansigtet. For personer med alopecia eller dem, der mister deres øjenbryn på grund af kemoterapi, kan permanent makeup også være en fordel.
Kan man få permanent makeup når man er allergisk?
Ja, det er muligt at få permanent makeup, selv hvis du er allergisk. Vores pigmenter er 100% allergivenlige og EU-godkendte. Vi har haft mange kunder med nikkelallergi, der har fået permanent makeup hos os uden at opleve allergiske reaktioner.
Kan jeg få microblading, når jeg har en gammel tatovering på mine bryn?
Det er meget individuelt, om det er muligt at få microblading på bryn med en gammel tatovering. Dette vil blive vurderet af vores behandler under en konsultation. Under konsultationen vil behandleren vurdere, om klienten kan få microblading, micro pigmentation, eller om den gamle tatovering skal fjernes først.
Kan man få permanent makeup når man har sukkersyge (diabetes)?
Forskning har vist, at diabetikere kan få kosmetiske tatoveringer, men der er visse forudsætninger, der skal opfyldes. Blodsukkeret skal have været stabilt de sidste 3 måneder og være under behandling. Healingprocessen kan tage længere tid end for personer uden diabetes, og klienten skal være særlig opmærksom på personlig hygiejne for at undgå infektioner.
Gør det ondt ved permanent makeup?
Smertetærsklen varierer fra person til person. De fleste kunder sammenligner smerten ved microblading med at plukke øjenbryn og har derfor ikke behov for lokalbedøvelse. Lokalbedøvende creme bruges normalt for at minimere ubehag ved tatovering af læber og eyeliner, da disse områder kan være mere følsomme. Behandlingen vil altid blive udført med så lidt ubehag som muligt.
Skal man plukke sine øjenbryn inden behandling?
Nej, det er ikke nødvendigt at plukke dine øjenbryn før behandlingen. Det er vigtigt for behandleren at se din naturlige brynform og hårvækst for at opnå det mest naturlige resultat. Dette er især vigtigt for at kunne bruge så meget som muligt af dine naturlige hår til at skabe dine nye øjenbryn, der passer perfekt til din ansigtsanatomi.
Er der hævelse, rødme og smerte efter behandling?
Efter en bryntatovering kan nogle kunder opleve let rødme og ømhed, men dette aftager normalt efter et par timer. Ved eyeliner tatovering anvender vi avancerede teknikker og udstyr, hvilket minimerer hævelse og blå mærker. Eventuel hævelse aftager normalt inden for 1-2 dage. Ved tatovering af læber kan der opstå en vis hævelse, der aftager efter omkring 24 timer.
Kan man fortryde en behandling?
Permanent makeup er en varig behandling, men resultatet falmer gradvist over tid. Inden behandlingen påbegyndes, skal klienten gennemgå en konsultation, hvor behandleren og klienten diskuterer forventningerne. Dette er obligatorisk for at undgå fortrydelse. Permanent makeup-behandlingen begynder ikke, før klienten har givet sin fulde accept og er fuldt informeret om behandlingen og dens forløb.
Hvordan skal jeg pleje min permanent makeup?
For at opnå det bedst mulige resultat skal du følge disse råd for pleje af din permanent makeup:
-
Vask og desinficér din permanent makeup 3 gange om dagen med mild sæbe og lunkent vand og påfør vores aftercare creme for at holde huden fugtig, indtil sårskorpen er helt væk. Efterfølgende kan smøringsprocessen gradvist reduceres.
-
I løbet af de næste 7 dage skal du sørge for god ansigtshygiejne og fortsat påføre aftercare cremen efter hver procedure og efter bad. Vores aftercare creme er egnet til alle hudtyper og indeholder naturlige aktive ingredienser, der hjælper med at holde huden fugtig.
-
Undgå anvendelse af creme (undtagen beskyttende aftercare) i den første uge efter behandlingen. Undgå foundation og al makeup omkring øjenbrynene. Undgå også hård træning, sauna, ansigtsmassage og dampbehandling.
-
I de næste 30 dage bør du undgå solbadning, solarium, lysterapi, kemiske peelinger, frugtsyre peelinger, microdermabrasion og regenereringscremer.
-
Laserbehandlinger såsom Fraxel laser og IPL bør altid undgås i det behandlede område, da det kan påvirke pigmenteringen negativt og forårsage forbrændinger.
-
Hvis du tager antibiotika eller gennemgår hormonbehandling, kan det påvirke pigmentet, så det er vigtigt at informere os om det før behandlingen.
-
Husk altid at beskytte dine øjenbryn med solcreme (dog ikke i de første 7 dage).