top of page
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor laver man permanent makeup?

  • Permanent makeup kan skabe symmetri i dit ansigt - uanset om du ønsker at fremhæve farve i læberne, opnå kontur på brynene eller markere vippelinjen med eyeliner.

  • Nogle kvinder er allergiske overfor parfume og makeup og vil derfor få allergiske reaktioner. Her vil permanent makeup være et udmærket alternativ til allergivenlige produkter.

  • I tilfælde af overplukkede øjenbryn vil permanent makeup, eller optegning med blyant, være de eneste muligheder. Optegning med blyant kan være udfordrende i længden, da det kan være tidskrævende og svært at opnå symmetri.

  • Ar kan med fordel også dækkes med permanent makeup - uanset placering i ansigtet.

  • Personer, som lider af alopecia, eller dem, der mister deres øjenbryn i forbindelse med kemo behandling, kan med fordel få permanent makeup.

Kan man få permanent makeup når man er allergisk?

Pigmenter, der bliver brugt hos os, er 100% allergivenlige samt EU godkendte. Vi har haft mange kunder med nikkelallergi, der har fået permanent makeup hos os, som aldrig har vist tegn på allergiske reaktioner.

Kan jeg få microblading, når jeg har en gammel tatovering på min bryn?

Det er meget individuelt og er en vurderingssag for behandleren, da flere faktorer er afgørende. Under konsultationen vil behandleren vurdere, om klienten skal have microblading, micro pigmentation, eller om de skal fjernes først.

Kan man få permanent makeup når man har sukkersyge (diabetes)?

Forskning har bevist, at diabetikere sagtens kan få kosmetiske tatoveringer. Der er dog nogle forudsætninger, der skal opfyldes, inden de kan blive indstillet til behandling. Blodsukkeret skal have været stabil de sidste 3 måneder, og være under behandling. Healingsprocessen kan vare længere tid end personer uden diabetes. Klienten skal være meget opmærksom på sin personlige hygiejne for at undgå infektioner.

Gør det ondt ved permanent makeup?

Smertetærskel er ikke ens i blandt mennesker. Ved microblading har de fleste kunder sammenlignet
smerten med at plukke øjenbryn og får derfor ikke behov for lokalbedøvelse.
Vi bestræber os på at holde dig smertefri med lokalbedøvende creme, selvom det er de færreste, der klager over smerter. Ved tatovering af læber og eyeliner er lokalbedøvende creme en del af behandlingen, dvs. brugen af
lokalbedøvende creme er nødvendig, inden behandlingen påbegyndes. Ved disse behandlinger er det nødvendigt, at kunden møder en halv time tidligere op.

 

 

Skal man plukke sin øjenbryn inden behandling?

Nej, lad din bryne være naturlige. Det er vigtigt for behandleren at kunne se din naturlige form af bryn og hårvækst. Dette er især vigtig for, at der kan bruges så meget som muligt af dine naturlige hår for optegning af dine nye øjenbryn, så det samtidig matcher din ansigtsanatomi.

 

Er der hævelse, rødme og smerte efter behandling?

Ved bryntatovering er der nogle af vores klienter, der oplever lidt rødme omkring det behandlede område samt lidt ømhed. Dog aftager det efter et par timer.
Ved eyeliner tatovering er det individuelt fra person til person, da vi benytter os af de bedste og nyeste teknikker og udstyr på markedet, så det efterlader minimal hævelse og næsten ingen blå mærker. Er dette stadigt tilfældet aftager det typisk efter 1-2 dage.

Hvad angår tatovering af læberne vil der altid opstå lidt hævelse, og i sjældne tilfælde, hvis man er meget
overfølsom, kan man opleve lidt mere hævelse end andre. Dette aftager dog efter et døgn.

 

Kan man fortryde en behandling?

Som navnet siger er permanent makeup en blivende behandling, som falmer efter nogle år. For at undgå fortrydelse skal klienten konsulteres først, hvilket er obligatorisk. Inden behandling bliver
klienten indkaldt til en konsultation, hvor behandler og klient forventningsafstemmer. Derudover bliver klienten informeret om behandlingen og forløbet. Behandlingen påbegyndes ikke før klienten har givet sin fulde accept.

 

Hvordan skal jeg pleje min permanent makeup?

Der er nogle god råd til, hvordan du kan pleje din permanent makeup og opnå det bedst mulige resultat:

Vask og desinficér din permanent makeup 3 gang dagligt med mild sæbe og lunkent vand, og smør området med vores aftercare creme for at holde huden fugtig, indtil sårskorpen er helt væk. Smøringsprocessen nedtrappes gradvist derefter. OBS: Hvis du har foretaget proceduren sent på dagen, bør du lægge et stykke plastik over dine øjenbryn for at undgå udtørring og udtværing i løbet af natten.

I løbet af de næste 7 dage skal du ssørge for god ansigtshygiejne samt påføre cremen efter hver procedure og efter bad. Vores aftercare passer til alle hudtyper, da den består af naturligt aktive komponenter og sørger for at oliere huden og holde den fugtig.

 

Hvad skal man undgå efter en permanent makeup behandling?

Den første uge skal du undgå alle typer creme (på nær den beskyttende aftercare). Undgå foundation og al makeup i området omkring øjenbrynene. Undgå hård træning, som får dig til at svede, sauna, ansigtsmassage og
dampbehandling.

De næste 30 dage skal du undgå solbadning, solarium, lysterapi, kemisk peeling, frugtsyre peeling,
microdermabrasions og regenereringscremer.

Undgå altid laserbehandling (Fraxel laser IPL) i det behandlede område, da det kan ødelægge pigmenteringen og forårsage forbrændinger.

Brug af antibiotika og hormonbehandling kan falme pigmentet.

Beskyt altid dine øjenbryn med solfaktor creme (dog ikke de første 7 dage).

bottom of page