top of page

"Powder brows" (ombré brows)

"Powder Brow" er en moderne og sofistikeret permanent makeup-teknik, som giver dine øjenbryn en blød, pulveriseret effekt, der ligner skyggepåføringen fra traditionel makeup. Denne teknik er ideel for dem, der ønsker et mere fyldigt og defineret brynlook, uden at det ser for hårdt eller unaturligt ud. Ved hjælp af fineste pigmenteringsudstyr skaber vores eksperter en let og jævn farvefordeling, der efterligner effekten af et let, pudret øjenbrynsmakeup.

Fordele for dig:

  • Opnå et fejlfrit og fuldendt look, der elegant fremhæver dine øjenbryn og øjenområde.

  • Ideel løsning for alle, der ønsker et mere defineret og vedvarende øjenbrynsmakeup uden daglig påføring.

  • Perfekt for dem med olieholdig hud, hvor traditionel makeup ofte udviskes eller ikke holder hele dagen.

Vores Powder Brow-teknik tilbyder en moderne og holdbar skønhedsløsning. Uanset din stil eller hudtype, kan denne teknik tilpasses præcist til dine præferencer. Book din konsultation i dag, og tag skridtet mod smukke, vedligeholdelsesfrie øjenbryn!

powder brow ombre brow.jpg

SE HER!!!

Hyperrealism Bryn eller 3D Bryn?

Ingen forskel... Det handler kun om navnet! Nogle kalder det 3D Bryn eller Microblading, mens andre bruger udtryk som "Hårstrå Bryn" eller "Nano Bryn". Det er det samme som "Powder Brows" og "Ombré Brows". Dette kan være forvirrende for dem, der ønsker at få tatoveret deres bryn, men ikke ved, hvad disse mange navne betyder.

Det vigtigste er, at I som kunder forstår forskellen mellem hårstråteknikken og "Powder Brow" - det er meget simpelt. Glem alt om navne og fokuser på, hvad tatovøren bruger til at skabe hårstråene. Er det blad eller nåle? Det kan I læse lidt mere om her.

Resultater fra klinikken

Sådan forbereder du dig
til en permanent makeup behandling

Ofte stillede spørgsmål om PMU behandling hos Prettier

"Hvordan foregår en PMU behandling?"

Lige inden din behandling tilbyder Farzaneh en personlig konsultation, hvor dine ønsker, behov og forventninger er i fokus. Her drøfter I dybdegående, hvad der vil være mest optimalt for dig, idet der tages hensyn til din hudtype, alder og specifikke krav. Farzaneh, med sin ekspertise, anbefaler de teknikker, der passer perfekt til netop dig, men det er vigtigt for hende at respektere og følge dine ønsker, og hun stræber efter at finde den bedste løsning for dig.

Efter konsultationen begynder Farzaneh med en præcis optegning af bryn, eyeliner eller læber, hvor din feedback på formen er afgørende. Når du har godkendt formen, påfører hun en lokalbedøvende creme på det område, der skal behandles. Du vil vente i ca. 15-20 minutter, inden behandlingen påbegyndes.

Med mange års erfaring som permanent makeup artist, mikropigmentist og underviser i disciplinen, er Farzaneh ekspert i at rådgive og vejlede dig til det bedste valg for netop dine behov.

Under selve behandlingen arbejder Farzaneh metiskuløst og skifter systematisk side for at sikre et præcist og symmetrisk resultat, samtidig med at huden beskyttes optimalt. Hun er opmærksom på eventuel ubehag og påfører ekstra bedøvende creme ved behov. Dette sikrer en smertefri oplevelse, selvom du kan opleve en smule irritation.

For at opnå det bedst mulige resultat, skal der typisk indregnes 1-2 efterbehandlinger, afhængig af din hudtype. Disse sessioner sikrer, at din permanente makeup fremstår præcis som ønsket.

"Hvad skal jeg være opmærksom på før, under og efter en behandling?"

  • Påfør et tyndt lag aftercare på dine øjenbryn 1-2 gange dagligt efter din behandling. Dette kan også gøres afhængigt af, hvad man føler, der er behov for.

  • Kom gerne med uplukkede øjenbryn, så behandleren kan se mest muligt af, hvordan dine naturlige bryn ser ud ift. din ansigtsanatomi, mimik og muskulator.

  • Hvis du er vant til at tegne dine øjenbryn op, må du gerne have dem sådan, når du kommer, så behandleren kan se, hvordan du plejer at have dem, og hvad du er vant til.

  • Ingen brug af brynhårs-aktiverende serum 1 måned før og efter behandling.

  • Undgå svømmeture i svømmehallen, sauna og solarium de første uger efter behandling.

"Jeg er færdig med min permanent makeup behandling - hvad så nu?"

Du får uddelt aftercare, som skal smøres tyndt på det berørte område derhjemme de næste 7 dage - dog kan du både køre bil og arbejde efterfølgende. Der er nogle særlige anbefalinger for at opretholde din permanent makeup behandling bedst muligt. Læs mere om disse nedenunder, book en konsultation eller ring ind på tlf. 

Rengøring: Du kan vaske dit ansigt forsigtigt med en neutral sæbe eller babyshampoo 2-3 timer efter behandlingen.

Badning: Du må gerne tage et bad, men vær særligt forsigtig omkring tatoveringsområdet. Brug en ren, engangsserviet til forsigtigt at tørre området - undgå håndklæder.

Aftercare Cream: Påfør et tyndt lag af din aftercare creme med en vatpind to gange dagligt, og altid efter bad. Anvend cremen sparsomt og jævnt.

Undgå visse aktiviteter: Hold dig fra svømmehaller, saunaer og ansigtsbehandlinger i 10 dage.

Fysisk træning: Undgå intensiv træning i 4 dage efter behandlingen.

Ikke pille ved skorper: Lad skorperne falde af naturligt for at undgå at trække farven ud af huden.

Kløe: Hvis tatoveringsområdet klør i løbet af den første uge, brug en vatpind til forsigtigt at presse rundt om området - undgå direkte kontakt.

Specifikke råd for læbe- og eyeliner tatovering:

  • Læber: Undgå salt mad og alkohol i 2 dage, da dette kan forårsage ekstra hævelse. Drik og spis varm mad med et sugerør og en gaffel for at undgå direkte kontakt, hvilket kan medføre smerte og forsinke helingsprocessen.

  • Eyeliner: Ved tatovering mellem vipperne er der minimalt behov for aftercare. Påfør kun en meget lille mængde creme, og kun på øjenlågene.

FAQ PMU
a Woman Laughing

Klar til din behandling?

Book en gratis konsultation eller kontakt os for at vide mere om vores kosmetiske behandlinger og permanent makeup.

bottom of page