top of page
permanent lip liner

Hvad er permanent lip liner?

Den teknologiske udvikling vi ser inden for permanent makeup er en del af grunden til, at læbelinjer tatoveringer vinder frem. På trods af at det er et så lille og delikat et område, kan en permanent lip liner hjælpe med til at tilføje den manglende definition, forbedre din læbefarve og skabe endnu mere symmetri.

Resultater fra klinikken

Hvordan foregår en behandling?

Bliv informeret om din behandling før du booker.

Hvordan foregår en behandling?

Den dag du skal have påført permanent makeup hos Prettier.dk, anbefaler vi, at du kommer i god tid. Den ekstra tidsafsætning har en afstressende effekt og forbereder dig dermed bedre på behandlingen.


Lige inden behandlingen igangsættes, påsmøres først en kølende, bedøvende og beroligende salve på det berørte område. Når den er begyndt at virke efter 15-20 minutter, taler du og behandler, Farzaneh, om det ønskede resultat. Farzaneh har mange års erfaring som mikropigmentist, og underviser også i disciplinen. Hun er derfor den helt rette til at rådgive og vejlede dig til det rette valg.


Herefter igangsættes selve behandlingen. Farzaneh skifter løbende side, for både at opnå et mere præcist og symmetrisk resultat, men også for at beskytte området mest muligt. Farzaneh holder øje med, om det begynder at gøre ondt for så at smøre ekstra bedøvende creme, hvis der er behov for det. Behandlingen gør derfor ikke ondt, men din hud kan godt opleve irritation.


For at resultatet skal blive optimalt, skal der altid påberegnes cirka 1-2 efterbehandlinger afhængig af klientens hudtype.

Hvordan plejer jeg min læbetatovering?

Når selve behandlingen er overstået, påsmøres aftercare. Du får uddelt både aftercare og desinficering efter første behandling. Det berørte område skal desinificeres 2 timer efter behandling og inden du går i seng. Aftercare skal smøres på det berørte område derhjemme de næste 7 dage. Du kan opleve, at det berørte område hæver og rødmer lidt, dog kan du både køre bil og arbejde efterfølgende. Der er nogle særlige anbefalinger for at opretholde din læbebehandling bedst muligt. Book en gratis konsultation eller kontakt os for at høre mere.

Hvad skal jeg være opmærksom på før og efter en behandling?

  • Kontakt klinikken for flere informationer.

a Woman Laughing

Klar til din behandling?

Book en gratis konsultation eller kontakt os for at vide mere om vores kosmetiske behandlinger og permanent makeup.

BOOK NU
bottom of page