top of page
61743510_2329409277333446_12251417404663

Hvad er hybrid vipper?

Hybrid vipper giver fabelagtig fylde og smuk struktur, samtidig med at vi strategisk kombinerer vores klassiske vipper og volume vippe extensions på tværs af din vippelinje. Hybrid vipper er med andre ord det perfekte valg for alle, der ønsker mere fylde end hvad klassiske vipper giver.

Resultater fra klinikken

Hvordan foregår en behandling?

Bliv informeret før du booker din tid.

Hvordan foregår en behandling?

Under hele påsætningen ligger kunden afslappet på ryggen med lukkede øjne. Kundens nederste vipper isoleres med fugtgivende eye patches, og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for én sættes en enkelt (eller flere) extensions på hver af de naturlige vipper. Undervejs føler kunden intet ubehag.

Hvordan udvælges længden, tykkelsen, farven og formen på mine vippe extensions?

Eyelash Extensions fås i længder lige fra 6 mm og helt op til 15 mm. Vipperne bliver påsat i længder, der passer til øjets form, for at opnå det smukkeste og mest naturlige resultat.

Den mest efterspurgte tykkelse på Eyelash Extensions ligger fra de helt fine 0,05 mm (volume metode) til de kraftigere 0,15 mm (single metode).

De fleste kunder får sat sorte vipper på, men der findes et ubegrænset antal af nuancer og farver, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Alle voers vippe extensions er kurveformet. Der er dog forskel på, hvor meget de buer opad.  Foreksempel er A-kurven er den mindst buede, dernæst kommer B-kurven, som er en meget flot mellemting. Mange bruger kurven, som buer allermest. Det gælder blot om at finde den model, der passer øjets form bedst.

Hvad skal jeg være opmærksom på før påsætning?

 • Fjern mascara og makeup før fremmøde, mindst 15 minutter før påsætning. Der må ikke være rester af makeup-fjerner på vipperne, da det mindsker holdbarheden.

 • Påfør ikke olie eller oliebaseret produkter før behandlingen. Olie kan være svært at fjerne og bevirker en dårligere holdbarhed af dine vippe extensions.

 • Undgå at drikke alt for meget kaffe eller energidrikke, da disse produkter indeholder koffein, hvilket kan gøre, at man har svært ved at slappe af, samt at øjenlågene kan vibrere.

Hvordan plejer jeg mine vippe extensions efter behandling?

Der er nogle forholdsregler, som du skal overholde for at få størst glæde af dine nye smukke vipper. 

 • Lange varme bade kan mindske holdbarheden

 • Tør øjnene forsigtigt efter bad. Kraftige bevægelser med et frottehåndklæde i ansigtet vil hurtigt fjerne dine vipper.

 • Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine vippe extensions. 

 • Vær forsigtig, når du fjerner makeup. Når du køber make-up fjerner, skal du sikre dig, at produktet ikke indeholder olie, da det kan mindske holdbarheden. 

 • Mange skal bruge tid til at vænne sig til lange vipper og gnider sig derfor i øjnene om natten i søvne. Opmærksomhed på dette kan afhjælpe problemet, så vipperne holder længere. 

 • Undgå at ligge med ansigtet ned i puden, når du sover, da du herved kan knække vipperne.

 • Forsøg ikke at fjerne vipperne selv, da du kan risikere at knække dine egne vipper. Der skal bruges en godkendt limopløser.

 • Husk at rense vipperne og hele dit øjenområde med en Eyelash Shampoo (kan købes på klinikken).

 • Benyt kun en ren mascara-børste til at redde dine vipper (kan fås på klinikken) og husk kun at gøre det, når det er nødvedigt. 

 • Rør ikke ved dine vipper med fingrene, da fedt, olie og bakterier fra huden kan påvirke limen. 

 • Pas på hudplejeprodukter og øjenplejecremer, der indeholder olie eller andre fedtstoffer, som kan reducere limens holdbarhed. 

 • Husk også på, at da 30-50% af dine egne vipper fornyes hver måned, er det normalt, at nogle af de vipper, hvor dine vippe extensions sidder, falder af.

 • Holdbarheden påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen, vil holdbarheden variere fra person til person.

 • Hormonelle forandringer kan også betyde meget for holdbarheden af dine vippe extensions, bl.a. graviditet, P-piller og overgangsalderen.

Hvad er en eyelash shampoo?

Det er uhyre vigtigt at behandle dine vippe extensions korrekt og endnu vigtigere at holde en god og sund hygiejne omkring dine øjne. jolash lash & brow shampoo er specielt udviklet til skånsomt at rense dine vipper for makeup og snavs hver dag. Den er mild mod huden og indeholder plejende ekstrakter:

 1. Pump en lille mængde på børsten og masser blidt dine vipper, helt nede ved vippe kanten og ud i små cirkelbevægelser. (OBS! Brug ikke pads eller vatrundeller til at rense dine vipper, da det kan efterlade fnuller). 

 2. Med denne skånsomme måde undgår du unødigt slid på dine vipper. Du kan også med fordel påføre den på din fingerspids for at fjerne makeup fra øjenlågene.

 3. Skyl efter med vand og dup dig tør med et tørt håndklæde. Bruger du øjencreme påføres denne nu efter afrensning.

Long Lashes

Klar til din behandling?

Book en gratis konsultation eller kontakt os for at vide mere om vores kosmetiske behandlinger og permanent makeup.

bottom of page